Dr. Peter Driessen Cosmetisch arts


Dr. Peter Driessen Cosmetisch arts

Peter Driessen behaalde zijn artsendiploma aan de V.U te Amsterdam. Tijdens zijn artsenstudie kwam hij er al achter dat het werken in een ziekenhuis niet zijn weg was. Het werken als huisarts trok hem wel aan maar ook daar zag hij dat in de praktijk te weinig aandacht en tijd voor de patiënt mogelijk was.

Daarom heeft hij zich na zijn artsenstudie gespecialiseerd in de aanvullende geneeswijzen van acupunctuur, neuraaltherapie en orthomoleculaire geneeskunde.

Vanaf 2001 heeft hij zich ook gespecialiseerd als cosmetisch arts en sindsdien heeft hij zo’n 20.000 behandelingen verricht.

Er wordt steeds de grootste zorgvuldigheid in acht genomen met betrekking tot veilig en steriel werken en uw wensen. Vooraf - en tijdens de behandeling wordt er dan ook steeds overleg met u gepleegd zodat er een esthetisch verantwoord resultaat wordt behaald, waar zowel u als de arts tevreden over zijn.

Lid Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG)

Behandelingen met tijdelijke fillers van de hoogste kwaliteit voor


  • rimpelcorrecties in het gelaat
  • contourverbeteringen van het gelaat

Behandelingen met Botox / Dysport voor


  • rimpelcorrecties in het gelaat
  • vermindering van (spannings-) hoofdpijn
  • overmatig zweten van oksels en handen

Het voordeel van injectables is dat er zonder operaties aanzienlijke resultaten kunnen worden bereikt. Echter geldt dat deze methode van behandelen niet dient te worden toegepast bij cliënten met onhaalbare verwachtingen.Om vast te stellen welke behandeling of welke producten voor uw huid en uw wensen het meest geschikt zijn, is een adviesgesprek met de dr. Peter Driessen noodzakelijk.

Alle technieken vereisen ervaring en een gevoel voor esthetiek.Gezegd moet worden dat er bij een goede toepassing weinig probleemgevallen zijn. De arts met ervaring ziet aan de structuur van de huid vaak al welke middelen het meest geschikt zijn, neemt voldoende tijd om de situatie en de risico’s rustig te bespreken en injecteert niet te grote hoeveelheden ineens.Tijdens een intakegesprek met dr. Peter Driessen worden uw wensen besproken, een behandelingsplan opgesteld en de kosten van de behandeling begroot.